آژانس مسافرتی صبا گشت پرواز - برگزار کننده تورهای داخلی و خارجی

آشنایی با مراحل اخذ ویزای کانادا


ویزای چند بار ورود کانادا: (multiple) با داشتن این ویزا شما اجازه دارید که چندین بار تا زمانی که ویزا معتبر باشد وارد کانادا شوید.
ویزای 5 ساله کانادا: (supervise) این ویزا در واقه 10 ساله است اما چون اعتبار پاسپورت های ایرانی 5 ساله است مدت زمان این ویزا برای افراد ایرانی 5 ساله در نظر گرفته می شود. افرادی می توانند این نوع ویزا را دریافت کنند که فرزند یا نوه آنها دارای اقامت موقت یا دائم دارنده pr یا مقیم کانادا باشند. معمولا والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند.
نکته قابل توجه این است که در فرم های جدید گزینه ای برای انتخاب تعداد دفعات ورود به کانادا وجود ندارد و تصمیم در خصوص یکبار ورود یا چند بار ورود به عهده کنسولگری و سفارت است.
مدارکی که برای دریافت ویزای توریستی کانادا مورد نیاز است عبارتند از:
1- اصل پاسپورت های جدید و قدیمی
2- ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان
3- ترجمه سند ازدواج اگر با هم اقدام کنند
4- تکمیل فرم درخواست ویزا Application form
5- تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family information
6- یک قطعه عکس 3.5 در 4.5 رنگی زمینه سفید
7- ترجمه سند ملکی در صورت وجود
8- ترجمه مدارک شغلی
9- گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد
10- نامه تمکن bank statement به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک
11- دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده
12- مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده
13- رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
14- رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند در صورتیکه فرزند زیر 18 سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند