آژانس مسافرتی صبا گشت پرواز - برگزار کننده تورهای داخلی و خارجی

چین پر جمعیت ترین کشور جهان با جمعیتی بیش از یک میلیاردو سیصد میلیون ،چهارمین کشور پهناور جهان است پهناور ترین شهر چین شانگهای و پایتخت آن پکن است چین کلکسیون بی نظیری از جاذبه های گردشگری را در خود دارد .جاذبه هایی چون دیوار بزرگ چین ،شهر ممنوعه ، معبد بهشت ، رودخانه یانگ تسه ، و ارتش سفالین همواره مورد توجه گردشگران بوده است.
برای ورود به کشور چین ، داشتن ویزای معتبر ،گذر نامه و اسناد و مدارک شناسایی ضروری است .

انواع ویزای چین

ویزای انفرادی عادی چین : قیمت صدور ویزا 108 دلار و مدت زمان آن 7 روز کاری می باشد
ویزای انفرادی فوری چین : قیمت صدور ویزا 139 دلار و مدت زمان آن 5 روز کاری می باشد
ویزای 6 ماهه تجاری دبل : قیمت صدور ویزا 420 دلار و مدت زمان آن 10 روز کاری می باشد
ویزای 6 ماهه تجاری مولتی : قیمت صدور ویزا 670 دلار و مدت زمان آن 10 روز کاری می باشد
ویزای یکساله تجاری مولتی چین : قیمت صدور ویزا 800 دلار و مدت زمان آن 10 روز کاری می باشد



فرم مشخصات ویزای چین :


مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای چین :

اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز)

دو قطعه عکس رنگی 4*6 زمینه سفید تمام رخ

رزرو هتل ، رزرو پرواز

مشخصات کامل مسافر

جهت اخذ ویزای دبل چین باید 2 ویزای قبلی و جهت اخذ ویزای 6 ماهه 3 ویزای قبلی در پاسپورت مورد استفاده قرار گرفته باشد

انواع ویزای چین



ویزای توریستی چین نوع L: با هدف بازدید از مکان های گردشگری چین ، دیدار افراد خانواده و انجام امور شخصی صادر می گردد و مدت اقامت در این نوع ویزا محدود است.

ویزای تجاری چین نوع M :که به شما اجازه میدهد به مدت یک ماه در چین به تجارت بپردازید و شما میتوانید از زمان صدور ویزا تا حداکثر 3 ماه برای ورود به کشور چین اقدام کنید

ویزای تجاری چین نوع F: که با هدف بازدید ،تجارت ، تبادلات علمی ،سخنرانی و تحقیق و مطالعه صادر می شود و اعتبار آن حداکثر 6 ماه است.

ویزای دانشجویی چین : که به منظور مطالعه تا سطح پیشرفته و یا کار آموزی است و مدت اعتبار آن 6 ماه است.

ویزای کار چین : ویزایی مربوط به اجرای برنامه های تجاری ،کاری و مبادلات دانشگاهی است .

ویزای خدمه : برای کسانی که خدمه هواپیما ، کشتی و قطار و.. هستند و میخواهند به کشور چین ورود و خروج داشته باشند.

ویزای ترانزیت چین : این ویزا مخصوص عبور از کشور چین جهت ورود به کشور دیگر است .

ویزای اقامت دائم چین (نوع D) : این ویزا برای شهروند خارجی صادر می شود که شرایط اقامت دائم در چین را دارد.

ویزای روزنامه نگاری نوع J

J – 1: ویزا یی است که برای یک روزنامه نگار خارجی مقیم در چین وهمسر همراه او و فرزندان صغیروی صادر میشود.

J – 2: ویزایی است که برای یک روزنامه نگار خارجی جهت بازدید ازچین برای پوشش خبری به طور موقت صادر میشود.

اگر میخواهید برای گرفتن ویزای توریستی گروهی اقدام کنید ،باید حداقل 5 نفر باشید و با هم و طبق تاریخ بلیط به کشور چین وارد شوید .مدت اعتبار خروج و اقامت این نوع ویزا به مدت 1 ماه می باشد ضمن اینکه برای خروج هم باید به صورت گروهی اقدام کنند

ویزای توریستی انفرادی ، 30 روز اعتبار دارد و در پاسپورت مسافر درج می شود.

ویزای مولتی تجاری 6 ماهه چین با داشتن حداقل 3 عدد ویزای تجاری صادر می شود و مدت خروج از ایران در این نوع ویزا 6 ماه از زمان صدور و مدت اقامت در کشور چین به مدت 1 ماه از زمان ورود در هر بار ورود می باشد.محدودیتی برای ورود به کشور چین برای این مسافران وجود ندارد

آنچه که در هنگام سفر به کشور چین باید رعایت کنید :

هنگامی که به کشور چین وارد میشوید ترجیحا در چهارچوب قوانین این کشور رفتار کنید و به آداب و رسوم مردم این کشور احترام بگذارید

اگر با ویزای توریستی وارد کشور چین می شوید حق اشتغال و استخدام در جایی یا حتی تحصیل را ندارید .

برای جلوگیری از هرگونه مشکل از حمل مواد مخدر و روان گردان پرهیز کنید

پول و اوراق جعلی را با خود وارد این کشور نکنید و در حین خروج از چین ، هم همراه نداشته باشید

هرگونه اسلحه و مواد منفجره ممنوعیت ورود و خروج به چین را شامل می شود.

داشتن لوازم قابل چاپ مثل فیلم و سی دی یا دی وی دی ممنوع است

حمل هارد کامپیوتر و سی دی یا دی وی دی که احتمال خروج یا ورود اطلاعات مغایر با قوانین کشور چین را داشته باشد ،ممنوع است.

هنگام خروج از چین به هیچ وجه پرندگان حیوانات و گیاهان در حال انقراض را همراه خود نداشته باشید.

ورود اشیا تاریخی و ملی هر کشوری به کشور چین ممنوع است ، مگر اینکه با هماهنگی دولت این کار صورت گیرد.

برای دیدن منتخب تور چین ، پکن شانگهای کلیک کنید