آژانس مسافرتی صبا گشت پرواز - برگزار کننده تورهای داخلی و خارجی


روزانه از ایران تعداد زیادی از مردم به کشور امارات و خصوصا شهر دبی سفر می کنند. برای تفریح ، خرید و تجارت. دبی به عنوان بهترین شهر برای خرید در دنیا از نظر تنوع مراکز خرید و اجناس، همچنین جذابیت های توریستی بوجود آمده توسط حاکمین آن، تعداد بسیار زیادی توریست را از سراسر دنیا به خصوص ایران به سمت خود جذب کرده است
.

مدارک لازم برای اخذ وبزا دبی (ویزا امارات):

اسکن رنگی از پاسپورت

شرایط اخذ ویزا :
ویزا توریستی امارات ۲ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۱۴ روز می توانید در کشور امارات اقامت کنید.
ویزای دبی به ۲ صورت عادی و نیمه فوری اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی دبی ۷ روز کاری و ویزا نیمه فوری دبی ۳ روز کاری زمان لازم دارد.
در صورتی که ویزا دبی را بدون رزرو هتل دریافت کنید، یک فقره چک ضمانت بازگشت به مبلغ ۱۰ میلیون تومان دریافت می شود.
در حال حاضر امکان اخذ ویزا ۱ ماهه و سه ماهه از کشور امارات نیز وجود دارد که با این ویزا شما می توانید به جای ۱۴ روز به مدت ۱ ماه یا سه ماه در امارات اقامت کنید.
با ویزا دبی مولتی میتوانید در طی مدت ویزا، چند بار وارد کشور امارات شوید و هر بار ۱۴ روز اقامت کنید .

ویزای 14 روزه توریستی عادی : قیمت صدور ویزا 280 درهم و مدت زمان آن 6 روز کاری می باشد
ویزای 1 ماهه توریستی عادی : قیمت صدور ویزا 315 درهم و مدت زمان آن 6 روز کاری می باشد
ویزای 1 ماهه مولتی : قیمت صدور ویزا 780 درهم و مدت زمان آن 6 روز کاری می باشد
ویزای 3 ماهه سینگل : قیمت صدور ویزا 800 درهم و مدت زمان آن 6 روز کاری می باشد
ویزای 3 ماهه مولتی : قیمت صدور ویزا 1860 درهم و مدت زمان آن 6 روز کاری می باشد